.

«Η Britney Spears έκανε όργια και τρίο με γυναίκες και άντρες!»

Την «δίνει» κανονικά την Britney ο πρώην σωματοφύλακας της! Και όχι μόνο την ξεμπροστιάζει, αλλά ετοιμάζεται να βγάλει και σε βιβλίο τις… «πομπές» της!...
Ο 31χρονος Fernando Flores που ήταν σωματοφύλακας της Brit για περίπου πέντε μήνες το 2010, ισχυρίζεται πως η 30χρονη σταρ, κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων περιοδειών της, του έδινε και καταλάβαινε.

Για την ακρίβεια, έκανε τρίο με άντρες και γυναίκες, αλλά και λεσβιακά όργια, μιας και όπως ισχυρίζεται ο Fernando, «η Britney έχει τεράστια σεξουαλική όρεξη, γι΄αυτό και στις περιοδείες της, συνέβαιναν τα απίστευτα!»



Και προσθέτει πως «όσα έκανε η 30χρονη σταρ, κάνουν τις τρίχες της κεφαλής να σηκώνονται πολύ εύκολα».

Μάλιστα, λέει πως η Britney δεν δίσταζε να «κάνει τρέλες και με τους γοητευτικούς της χορευτές. Έπιναν, έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν όργια στο τζακούζι».
Ο 31χρονος σωματοφύλακας, είναι ο ίδιος που στο παρελθόν την είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζοντας πως γδύθηκε μπροστά του, ενώ την είχε κατηγορήσει και για κακοποίηση των δυο γιών της.

Τώρα την λέει και σεξουαλικά διεστραμμένη. Μάλιστα υποστηρίζει πως τα βιώματα του, θα βγουν σε βιβλίο, αφού έχει βρει ήδη εκδότη που τον πληρώνει ένα εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να τα βγάλει όλα στη φόρα.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger