.

Αντί για οικιακή βοηθό... ήθελε σεξ o Παππούς



Αντί για οικιακή βοηθό... ήθελε σεξ
Έψαχνε για δουλειά και τελικά βρέθηκε να αντιμετωπίσει έναν σάτυρο ηλικιωμένο! Ο λόγος για 52χρονη γυναίκα από την Πάτρα η οποία έμεινε άνεργη και εδώ και μήνες ψάχνει σε μικρές αγγελίες με την ελπίδα να βρει δουλειά και να εξασφαλίσει το μεροκάματο. Και η αναζήτηση την οδήγησε και σε αγγελίες που σχετίζονταν με τη φύλαξη παιδιών ή άλλων προσώπων.
Μέσα σε όλα λοιπόν διέκρινε και τη μικρή αγγελία ενός ηλικιωμένου ο οποίος, όπως ανέφερε, αναζητούσε γυναίκα για να του καθαρίζει το σπίτι.
Τηλεφώνησε και από τα όσα της είπε ο ηλικιωμένος φαινόταν σαν μια καλή ευκαιρία. Δεν την προσδιόρισε όμως επ' ακριβώς την αμοιβή της, λέγοντάς την ότι αυτά θα τα κανόνιζαν από κοντά και πως δεν θα το χάλαγαν στο οικονομικό. Έτσι η 52χρονη αποφάσισε να πάει στο σπίτι του για να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και να κλείσει τη συμφωνία.
Μόνο που στην τετ α τετ συζήτηση με τον ηλικιωμένο άρχισε να καταλαβαίνει ότι... περί άλλου επρόκειτο.
Μάλιστα επρόκειτο για άνδρα όχι πάνω από 65 χρόνων, ο οποίος δήλωσε χήρος χωρίς παιδιά και συγγενείς στην Πάτρα. Όμως αυτό που της είπε ήταν ότι την ήθελε για να του κρατά συντροφιά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, να του κάνει μασάζ και γενικώς να του ικανοποιεί διάφορες ορμές που είχε!
Μέχρι και να ντύνεται λίγο πιο... προκλητικά της ζήτησε, γιατί, όπως της εξήγησε χαρακτηριστικά, «του αρέσει να απολαμβάνει το ωραίο...». Η γυναίκα ούτε που μπήκε στη διαδικασία να συνεχίσει τη συζήτηση. Τον ευχαρίστησε ευγενικά κι έφυγε λέγοντάς του ότι δεν την ενδιέφερε καθόλου το εν λόγω αντικείμενο απασχόλησης.
Δεν εγκατέλειπε εύκολα...
Όμως η άρνηση της γυναίκας και το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι του δεν σημαίνει πως τελείωσε και η περιπέτειά της. Αντιθέτως, καθώς ο ηλικιωμένος είχε συγκρατήσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου από το οποίο είχε καλέσει για την αγγελία.
Άρχισε να της τηλεφωνεί για να προσπαθεί να την μεταπείσει, παρά τις φωνές που κάθε φορά του... έβαζε η 52χρονη. Μέχρι και μέσ' τη νύχτα της τηλεφώνησε λέγοντάς της ότι ήταν μόνος και ότι είχε ανάγκη από μια γυναίκα!
Η ιστορία συνεχίστηκε για μια εβδομάδα περίπου, μέχρι που απευθύνθηκε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας για να αλλάξει νούμερο τηλεφώνου και να απενεργοποιήσει αυτόν που είχε.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger